Spring til indhold
Svanemærket logo

Nyhed

06.10.2024

H2O har netop lanceret svanemærket sportstøj

H2O Sportswear fik tidligere i år certificeret en række produkter med Svanemærket – og produkterne er nu på markedet.

H2O lancerer svanemærket sportstøj

Som det første danske sportsbrand nogensinde fik H2O i foråret certificeret en række bomuldsprodukter med Svanemærket, og nu kan de danske forbrugere finde produkterne online og i en række udvalgte butikker.

"Certificeringen er et løfte om ansvarlighed og kvalitet, både over for vores kunder og os selv. Vi har arbejdet tæt sammen med vores leverandører og Svanemærket for at sikre, at vores produkter opfylder de strenge krav, og vi er glade for endelig at kunne præsentere denne kollektion for vores kunder," siger Christian Trads, CEO for H2O Sportswear.

Den svanemærkede kollektion indeholder velkendte designs – og omfatter både t-shirts, sweatshirts og sweatpants i flere farver.

”Formålet med kollektionen er ikke at introducere nye looks, men at sikre, at H2O’s velkendte designs produceres i høj kvalitet, samtidig med at de lever op til skrappe miljøkrav. Det betyder, at forbrugerne kan nyde det samme gode fit og den samme komfort, velvidende at hvert stykke tøj er fremstillet med omtanke for både dem og miljøet,” siger Christian Trads.

Visionært partnerskab

For nylig kunne H2O også præsentere et svanemærket sortiment med golfbeklædning. Kollektionen er udviklet i et samarbejde med Danish.Golf – og visionen er, at tøjet både kan anvendes på golfbanen og i hverdagen – sæson efter sæson:

"Vi ønsker i fællesskab at bevæge os væk fra den traditionelle praksis, hvor sportstøj ofte ender bagerst i skabet eller kasseres efter kort tids brug. Derfor har vi designet H2O X Danish.Golf-kollektionen med et diskret udtryk – mindre logoer og ingen årstal eller stednavne – hvilket sikrer, at tøjet kan bruges igen og igen, uanset sæson," siger Christian Trads Hansen, CEO hos H2O Sportswear.

Partnerskabet mellem H2O og Danish.Golf er drevet af en fælles ambition om at skabe tøj, der rækker ud over golfbanen og gør en positiv forskel.

"Denne kollektion viser, at golfbeklædning kan forenes med både ansvarlighed og alsidighed. Vi ønsker at inspirere både golfspillere og modeinteresserede til at tænke nyt om, hvordan tøj kan bruges og genbruges – både på banen og i hverdagen," siger Flemming Astrup fra Danish.Golf i en pressemeddelelse om den nye kollektion.

Læs mere om kollektionen ”H2O X Danish.Golf” i denne pressemeddelelse.

Tema: Svanemærkede tekstiler

Svanemærket har en holistisk tilgang og ser på hele livscyklus. Det betyder, at Svanemærket bidrager til at fremme cirkulær økonomi, begrænse klimabelastningen og spare på ressourcerne. Det betyder også, at svanemærkede tekstiler har reduceret miljø- og klimabelastning i hele tekstilets livscyklus, og at tekstilerne er blandt de miljømæssigt bedste på markedet.

Læs mere
Svanemærkede Jeans med svanelogo på knap

Læs også